Zboží se slevou, zlevněné zboží
Silně aromatická mletá směs čerstvého koření ze Šrí Lanky ve třech plátěných sáčcích pro snadnou a rychlou přípravu perfektního svařáku. Min. trvanlivost do 30.11.2024
Přirozeně bezlepková jemně mletá mouka z bio rýže Hom Mali z Thajska lehce nahradí tu pšeničnou při přípravě sušenek, krémů, pudinků i těsta. Min. trvanlivost do 5.10.2023.
Vyvážená hořká čokoláda s ovocnou chutí pomeranče a hřejivými tóny zázvoru se 65 % kakaa ze severního pobřeží Peru a oblasti Le Cap na Haiti. Min. trvanlivost do 20.9.2024.
Tradiční indická směs čtyř koření Masala Chai zamíchaná do černého organického čaje z asi nejslavnější čajové oblasti Darjeeling. Min. trvanlivost do 28.9.2024.
Přírodní kakaový nápoj na způsob čaje tvořený praženými kakaovými slupkami v nálevových sáčcích. Lahodný kakaový nápoj s nábojem oběhové ekonomiky. Min. trvanlivost do 1.7.2024.
Příjemný černý čaj z údolí Saint James centrální Šrí Lanky obohacený skořicí, pomerančem a kurkumou s měděným nálevem. Min. trvanlivost do 28.10.2024.
Delikátní bílý čaj Darjeeling se zlatým nálevem a jemnou květinovou chutí v kompostovatelných sáčcích z vláken z bio bavlny a bez umělých aromat. Pomačkaná krabička z přepravy.
Jemně sušená čajová směs bylin z Egypta a Vietnamu, jejíž aromatické kontrasty vám pomohou najít vnitřní rovnováhu. Bez umělých aromat v sáčcích z vláken z bio bavlny....
Výjimečný čistý nerafinovaný palmový cukr z květů "nebeského stromu" Thnot z provincie Kampong Speu s chráněným zeměpisným označením původu. Min. trvanlivost do 31.5.2024.
Nádherný kalendář s 24 různými vánočními motivy z bio mléčné čokolády s 37 % fair trade kakaa a motivem dětí v krajině. V okýnkách příběh o narození Krista.
Velké balení 50 jednotlivě balených sáčků s voňavým zeleným čajem Darjeeling ze svahů Himálaje s lehce ovocným nádechem a až slámově žlutým nálevem. Poškozená krabička.
Káva pražená firmou Lobodis, první francouzskou pražírnou Fair Trade kávy. Káva je pražena tak, aby se plně rozvinula její chuť a aroma. Min. trvanlivost do 28.10.2024.