Terra Etica, Strana 2
Výborná hořká čokoláda s 85 % vzácného kakaa odrůd Criollo a Trinitario s jemnými citrusovými tóny bez hořkosti, typickým pro údolí Sambirano na Madagaskaru.
Delikátní hořká čokoláda s 88 % kakaa odrůdy Forastero s intenzivním čokoládovým aroma, které místní v regionu M'Brimbo fermentují na banánových listech.
Výtečná mléčná čokoláda se 47 % kakaa Criollo Amazonas s tóny červeného ovoce doplněné křupavými oříšky a jasným tónem kávy arabika.
Dokonale harmonická hořká čokoláda ze 65 % kakaa z Peru a Haiti s křupavými kousky kakaových bobů a sušenými malinami.
Výjimečná hořká čokoláda se 65 % kakaa z Peru a Haiti ozvláštněná aromatickou mátou a svěžím zeleným čajem.
Hořká čokoláda se 65 % kakaa z Peru a Haiti s ovocnými tóny doplněná křupavými karamelizovanými kešu oříšky a praženými semínky sezamu.
Výjimečný čistý nerafinovaný palmový cukr z květů "nebeského stromu" Thnot z provincie Kampong Speu s chráněným zeměpisným označením původu. Min. trvanlivost do 31.5.2024.
Výjimečný čistý nerafinovaný palmový cukr z květů "nebeského stromu" Thnot z provincie Kampong Speu s chráněným zeměpisným označením původu.
Čistý, přírodní, bio éterický olej Niaouli destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva Magneva ve vlastní dílně na náhorních plošinách severního Madagaskaru....
Čistý, přírodní, bio éterický olej z větviček rozmarýnu destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva SMSA Chaambi v Tunisku.
Čistý, přírodní, bio éterický olej Ravintsara destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva Fanohana ve vlastní dílně na severovýchodním pobřeží Madagaskaru.
Stránka 2 z 2 - 32 položek celkem