Quinoa a rýže
Celozrnná červená jasmínová rýže z thajského ekologického zemědělství je dlouhozrnnou raritou s oříškově nasládlou chutí vhodnou k nejrůznějším pokrmům.
Slavná královská odrůda rýže Basmati z ekologického zemědělství na úpatí Himálaje v Indii má jemnou chuť a nádherně voní.
Přirozeně bezlepková jemně mletá mouka z bio rýže Hom Mali z Thajska lehce nahradí tu pšeničnou při přípravě sušenek, krémů, pudinků i těsta. Min. trvanlivost do 5.10.2023.
Velmi zvláštní směs tří druhů rýže, která se po uvaření barví do fialova a je pastvou i pro oči. Navíc se dá perfektně tvarovat.
V žádné kuchyni nesmí chybět rýže a poslední dobou si získává na oblibě i quinoa. Přinášíme Vám lahodné suroviny, které si zaslouží Váš obdiv. Některé z nich možná ještě neznáte, ale po jejich ochutnání věříme, že se stanou běžnou součástí vašeho jídelníčku.