Čokoláda, Strana 4
Vysokoprocentní mléčná čokoláda s 50 % bio kakaa od drobných rolníků El Ceibo z regionu Alto Beni v západní Bolívii.
Bio mléčná čokoláda s espresem & karamelovými křupinkami.
Exotická bio mléčná čokoláda s 37 % kakaa, kokosovými vločkami a hlavně indickou směsí koření Garam Masala.
Vynikající mléčná čokoláda s 53 % kakaa Criollo od drobných rolníků družstva Apodip z vysokých svahů Guatemaly s nádherně vyváženou lahodnou chutí.
Skutečně jemná mléčná čokoláda s 32 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s křupavými celými praženými lískovými oříšky a třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.
Lehká mléčná čokoláda s 35 % kvalitního kakaa, plnotučným mlékem, křupavými kousky karamelu a až překvapivě harmonickým slaným závěrem.
Velmi jemná mléčná čokoláda s 34 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s kousky pražených mandlí, třtinovým cukrem Muscovado z Filipín a mořskou solí.
Velmi jemná mléčná čokoláda s 32 % kvalitního kakaa, s plnotučným mlékem a troškou lískových oříšků má vyváženou chuť a příjemnou vůni s karamelovými tóny.
Jemná mléčná bio čokoláda s 38 % fair trade kakaa a celými lískovými ořechy.
Jemná mléčná bio čokoláda s 38 % fair trade kakaa a celými mandlemi.
Bio mléčná čokoláda vyrobená bean-to-bar z dominikánských kakaových bobů s 38 % kakaa a krémovou náplní s mrazem sušenými jahodami a plnotučným mlékem. Min. trvanlivost do 03/2025.
Voňavá bio mléčná čokoláda s 38 % kakaa kořeněná aromatickým kardamomem, třetím nejdražším kořením na světě.
Výtečná mléčná čokoláda se 47 % kakaa Criollo Amazonas s tóny červeného ovoce doplněné křupavými oříšky a jasným tónem kávy arabika.
Sladká kostička napolitánka z belgické čisté mléčné čokolády s 37 % kakaa s logem Fairtrade a Bio. Vhodné ke kávě apod.
Sladká napolitánka z belgické mléčné čokolády s 37 % kakaa, máslovým karamelem a solí Guérande. Na každém kousku logo Fairtrade a Bio.
Sladká napolitánka z belgické mléčné čokolády s 37 % kakaa a tradičními belgickými sušenkami speculoos. Na každém kousku logo Fairtrade a Bio.
Krémová mléčná čokoláda z prvotřídního bio kakaa z Kamerunu, smetanového nugátu a lískových oříšků, která se lehce rozpouští na jazyku.