Čaj Fairobchod, Strana 2
Cenný černý čaj s plným tělem z provincie Anhui pod Žlutými horami v Číně tvořený zaschnutými a praženými poupaty a horními lístky čajovníku.
Specifický černý čaj z Číny s jantarovým nálevem a charakteristickým kouřovým aroma z borového dřeva a nasládlým závěrem.
Prvotřídní černý bio čaj od hranic Darjeelingu, za který malé družstvo pěstitelů Kanchanjangha získalo medaili na mezinárodní soutěži Čaje světa v Paříži.
Kvalitní černý čaj z Cejlonu ochucený vyladěnou kombinací datlí, fíků a koření je živý a jemný zároveň. Navodí pohodu a zůstane jiskřivý jako noc v Orientu.
Silný zlomkový čaj s přímo magickou podmanivou vůní z africké Rwandy, kde jsou pro pěstování čaje výborné podmínky. Vhodný s mlékem a cukrem.
Nejslavnější čínský černý čaj z vůbec nejstarší čajové provincie v zemi tvořený drátkovitě svinovanými listy se zlatými tipsy a nálevem barvy červeného zlata.
Černý čaj z Číny upravený pečlivým procesem dodatečné fermentace, označovaný též jako červený čaj s výraznou zemitou chutí, ale i nasládlým závěrem.
Velice cenné celé lístky ceněné rostliny Dobrá vůně jsou skutečně krásně aromatické a ceněné v tradičním lidovém léčitelství nejen v domácí Jižní Africe.
Sušené jablko v kombinaci s několika druhy lesních plodů i zahradních bobulí, vše v bio kvalitě.
Sušené jablko v kombinaci s červenou řepou a bylinami pro podporu organismu v chladných měsících, vše v bio kvalitě.
Bio polozelený čaj Oolong, někdy nazýván také modrý, z proslulých zahrad v oblasti Fu Liang v jihovýchodní části Číny.
Sušené listy "stromu života", kterého si domorodci cení už tisíce let pro jeho všestrannou užitečnost a obsaženou symfonii živin, určené k přípravě čaje.
Svěží kombinace tří různých zelených čajů z Číny a Indie a bílého čaje ochucená mandarinkovým olejem, pomerančovou kůrou a bylinkami.
Čaj špičkové kvality připravovaný se zvláštní péčí ve slavné indické oblasti Darjeeling. Má velmi jemnou chuť, zlatavý nálev a krásné květinové aroma.
Starobylý tradiční zelený čaj dobré kvality z okresu Gu Zhang v Číně připravovaný tzv. japonskou metodou chudými Japonci se zrnky pražené rýže.